6.05.2009 г., 15:08 ч.

Душата ми копнее за простор 

  Поезия » Друга
1900 0 27

Душата ми копнее за простор,

а свързана е здраво със земята.

Тя взира се в небесния ефир,

но някак си подрязани крилата са.

 

 

А иска ù се в миг да полети

като орела волен и свободен,

високо над земята да кръжи

и да усети ласката на повея.

 

 

Окъпана от слънчеви лъчи

високо на скалите да притихне,

оттам да рее поглед, да се възхити

на Земята ни безбрежна, необятна.

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??