3.02.2012 г., 19:47 ч.

Две души 

  Поезия » Любовна
1094 0 1

"Две души"

Ще се срещнат ли душите ни в отчаян бяг,

сякаш цял живот препускали са лудо?

Моята душа, душа е днес от сняг,

сякаш е небесно чудо.

Ще докоснеш ли прахта от уморените нозе?

Те още търсят те под сянката на нещо свято!

Усещаш ли как бие моето сърце?

Сърце, което с теб разбра, че е богато!

Душите ни ще срещнат залез сив

след любовта, която вечно си отива.

И ще остане спомен мил и тих - как две души се срещнаха, за да си идат...

© Пенка Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??