3.12.2015 г., 18:18 ч.  

Две-три епиграми 

  Поезия » Друга
246 0 1
Две-три епиграми
 
1/ Най-много, братя ми тежи,
че всичко правим със лъжи!
 
2/ Не можем да се разбереме,
кой ще даде,
кой ще вземе!
 
3/ Не виждам българин известен,
до дъното си
да е честен...
10.10.2014г.Драгойново
 

© Христо Славов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??