24.04.2009 г., 0:11 ч.  

Не идваш... 

  Поезия » Друга
937 0 38

Аз бях самотно изворче в гората.

Отпиваха водата ми студена.

Но нещо ми тежеше на душата –

очаквах някой ден да спреш до мене.

 

Но ти не идваш. Пътят те отвежда

към други извори. И към реките.

Умира в мен последната надежда.

Водата ми пресъхва – недопита.

© Елица Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??