Света се срути днес в нозете ми,
изкорени от мене всичко свято...
Дърво без корен от злобата премазано,
ранена птица в най-светлия си полет!
Боли ме, много ме боли от слепи истини,
изгарят ме на своята обреченост отдадени...
И отрони се гласът на птицата - забравен
и не може да прости, не може да прости заблудите.
Душата ме боли... ранена е!
© Катя Всички права запазени