22.07.2009 г., 15:34 ч.

Дърво без корен 

  Поезия » Друга
1093 0 24

 

Дърво без корен

 

Лъжовен свят в  книжовен ред,

какво ли пак ще ни разкажеш?

Небе… хвърчило без конец….

очи, поискали да знаеш…

 

Къде осъмва радостта и колко

са сълзите в “твоето... оттатък”?

Как пее тихо любовта… за “малко”

в стихове и проза чрез един Приятел!

 

 

Прости на Изгрева, че първо

идва тук, а аз - на Залеза -

че закъснява…  

Дърво без корен

е митът, че Род и Дом

не се сънуват… и, че леко се оставят…

 

 

Посветено...

© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??