Един невероятен миг
ме грабна,
отскубна ме
от пулса на деня.
Усетих го,
обърнах се обратно
и те видях -
протягаше ръка.
Душата ти ми даде
да отпия
живителна
и бистра добрина.
Огря ме цялата
като с кандило,
изпълни ме
незнайна лекота.
Изля върху ми толкова
надежда,
че чак от радостта ме заболя!
Във вярата
до дъно
се оглеждам!...
Един невероятен миг
ме спря...
© Руми Бакърджиева Всички права запазени
надежда,
че чак от радостта ме заболя!"
И на мен ми се е случвало това!