Apr 10, 2008, 11:17 PM

Един невероятен миг 

  Poetry
607 0 12
 

Един невероятен миг

ме грабна,

отскубна ме

от пулса на деня.

Усетих го,

обърнах се обратно

и те видях -

протягаше ръка.

 

Душата ти ми даде

да отпия

живителна

и бистра добрина.

Огря ме цялата

като с кандило,

изпълни ме

незнайна лекота.

 

Изля върху ми толкова

надежда,

че чак от радостта ме заболя!

 

Във вярата

до дъно

се оглеждам!...

 

Един невероятен миг

ме спря...

 

 

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??