19.12.2018 г., 10:19 ч.

Единствена, любима! 

  Поезия
334 2 2

Тя, майката една е! 

Жена с главно име! 

Изгубила нозете

от дълго чакане в студовете. 

 

Превила снага

под напора на ветровете, 

но жива диря в очите

ни казва, че обича още! 

 

Минута не губете! 

С нея винаги бъдете! 

Много ще Ви липсва после! 

Не ще си простите! 

 

Всичко губи смисъл -

тишината е гюле, 

удря, блъска по стените. 

Няма никой! 

Никой да я помете! 

 

 

 

Един месец преди да навърши 88 год. си отиде Мама! Моята мама! 

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съболезнования, Васе! Кураж!
  • Поклон,да почива в мир!Мойте съболезнования Васе!😢
Предложения
: ??:??