Затворник съм в огънато пространство.
Прелитат закъснели зли светулки.
Там, в светлините им, абсцисно гасна.
Протягат длани пак мечти лениви
и нотите им зимен вятър разпилява.
Единствено глупците са щастливи.
© Младен Мисана Всички права запазени