Една ранна утрин в нощният бар...
Отворил рано, или не затварял,
е бара неразсънен в утринта
и тук-таме по масите насядал
е някой, недопил си през нощта...
И бармана е сънен... Не говори
и не подхвърля шейкъра с финес,
надникват бързо заблудени хора,
или обърнат чаша-две на екс...
Навярно сбъркала адреса влезе
и дама поразголена, (но с вкус!)
безумно бе красива, и разглезено
до бара приближи... Все още пуст...
Случайните клиенти я събличаха
със погледи, размътени от сласт-
флуидите във въздуха протичаха
и мълнийно просветваха от страст...
В ръцете си красавицата носеше
плешиво куче в котешки размер,
посегна бармана да го докосне,
но изръмжа то: зло и с маниер...
... Внезапно (някой цент за да изпроси)
дете във бара връхлетя почти,
изтропа бързо със крачета боси
и спря пред нея с молещи очи...
Погледна тя с погнуса зле прикрита,
а кучето от злоба побесня...
... И гневен мъж беднячето изрита,
и в бара пак задряма похотта...
Коста Качев,
гр. Тампа/ Флорида
USA
© Коста Качев Всички права запазени