24.08.2012 г., 13:54 ч.

Ефирно 

  Поезия » Друга
620 0 3

Безумствен смях от бяло пространство,

в което се взираше бледа луна...

Опитомени камъни, изпръскани с вино,

стенание, жажда и сънна мъгла...

 

Необуздани коне всред порой дъждове,

прииждащи бавно и недочакали

своя потоп- водопад...

 

Забулени хълмове сред мъгли непрорязани,

от които изтичаха пари небесни...

и стелеха свойте ръце бледо- кремави

в небето от звездни, непознати никому песни...

© Криста Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??