5.11.2008 г., 17:52 ч.

Ех , младост 

  Поезия » Философска
703 0 7

Ех, младост, младост,

как ме ти заблуди,

че вечно ще ме грееш

със слънчевите си лъчи.

 

Отмина покрай мене вече,

не спрях аз бързия ти ход

и всичко карма ти нарече

и падение, и възход...

 

 

Дали кармата бе виновна

или моят неравен ход,

или и двамата сме отговорни,

това ще каже само Бог.

 

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??