3.11.2007 г., 12:52 ч.

Ела, миг 

  Поезия » Любовна
825 0 10
Ела, миг, желая те, върни се отново,
пак си се заврял при някой друг!
Ела, постой задълго и озари виновно
мойта пустош, с твоя нежен звук!

Ела, не като декор на мъртва планета,
а миг, с кръвта на алени макове в степта,
с зелени листа на крайпътни дървета,
нежно полъхнати, на вятъра от страстта!

Ела, миг, желая те, върни се отново,
при зимата ли свря се и хлопна врата!?
Ела при мен и Слънцето, с храна и покой!
За тебе ще изпея пак "Одата на радостта"!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??