На рождения ми ден
Ето ме, Господи,
няма лъжа!
Тук съм и всичко е цяло -
мислите,
думите,
тази душа -
днес са облечени в бяло!
Толкова пъти ги вади от грях
и от тъгата човешка!
Молех Те с болка,
треперех от страх -
беше ми трудно и тежко!
Но Те усещах и в черния миг,
знаех, че крачиш до мене!
Чувствах ръката Ти как ме държи
и ме изправя навреме...
Искам да мога
сега да горя
без да изгаря сърцето
в Твоята обич!
Докрай да вървя
и да достигна
небето!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени