17.09.2014 г., 14:48 ч.

:):):) 

  Поезия » Друга
330 0 1

:):):)

 

Колко простичко е всичко,

но за чуждите беди,

осъзнаваш ти за тях,

всичко до последен грях.

 

А за себе си, дори,

не помисляш, но уви,

всичко туй си се повтаря

и неволите, и края...

 

.......................................

 

Ако нещо си замислен,

ако нещо ти тежи,

обърни се към Приятел

и след туй ще ти върви!...

 

Откровение е нужно

и един добър съвет,

ти повярвай и ще можеш,

да се чувстваш пак поет...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??