:):):)
Колко простичко е всичко,
но за чуждите беди,
осъзнаваш ти за тях,
всичко до последен грях.
А за себе си, дори,
не помисляш, но уви,
всичко туй си се повтаря
и неволите, и края...
.......................................
Ако нещо си замислен,
ако нещо ти тежи,
обърни се към Приятел
и след туй ще ти върви!...
Откровение е нужно
и един добър съвет,
ти повярвай и ще можеш,
да се чувстваш пак поет...
© Вал Герх All rights reserved.