Аз зная, ти чакаш отдавна,
на гара невидима спрял.
Един коловоз през сърцето
отдавна е вече замрял.
Но влакът не чака покана
и тръгвам след пътници пак.
Защо във вагона те няма,
в купето се питам без глас...
© Людмила Стоянова Всички права запазени