9.11.2007 г., 11:03 ч.

Фотогенична 

  Поезия » Друга
1018 0 27
Присъствам си - не е
гаранция за имане,
фотогенична съм на
снимката с интериора,
поосветена от
светкавица при снимане,
но ще блесна като ме
защипеш на простора.
Ще се отразя на
Слънцето в лъчите,
като пейзаж картинен
ще си пасна в рамка,
специална съм, на кадър
бляскат ми очите,
а ти си все унесен -
като в малка дрямка.
Поне ме погледни,
смени си мясото и ъгъла,
от другата страна се
виждат мислите ми ясно,
хартията ми там се
е накриво попригънала,
в края ме прихвана и
притисна ме натясно.
Като прилеп съм
увиснала - така надолу,
а тъмното дори не
ме привлича някак,
облечи ми чувството,
че нещо май е голо,
но бързо свиквам и
климатизирам всякак.

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??