3.03.2017 г., 11:21 ч.

Гърбът ми 

  Поезия » Любовна
227 0 2

Гърбът ми… е онази частица от мен,
която ще ти дам да видиш последна.
Но не защото ще си тръгна от теб.
Не. 
Щом видиш го, ще е като проглеждане.
Той няма маска, не се крие зад думи.
Просто стои – ням носител на същности.
Гордо изправен, прегърбен или
привел рамене от мъка и глупости.
Мой откровен разказвач по безмълвие,
ме оставя без тайни, прозрачен е.
Път към скритите мисли е, стълбище
към ответа за мен какво значиш.

© Надежда Тошкова Всички права запазени

03/03/2016

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Веси!
  • Интересен стих, криещ много истини. Можеш да отгатнеш настроенията и чувствата по гърба на човека. Ти си го казала - прегърбен, изправен ..., но няма маски, няма лъжи. Поздрави!
Предложения
: ??:??