20.01.2008 г., 21:01 ч.

Хаос 

  Поезия » Друга
708 0 15

Аз пресипнах от нощ

и със вятър привикнах.

Гръмотевичен зов

на врата ми увисна.

И надвикала времето,

слепешком се изправих,

а ключът от бараката

май у някой забравих...

Избледнях от умора.

В пародийния ден

тебеширени хора

се тълпяха край мен.

Аз извиках дъжда

и се смях със водата.

И бемолно запях,

и се слях с тишината...

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??