12.10.2020 г., 12:09 ч.

Хм 

  Поезия » Хумористична
310 1 8

Омръзнаха ми шум, тълпи
градът и гражданята.
Котакът мисъл ми втълпи -
за къщичка в гората.

Метлата яхнаме и газ -
мадам и котка рижа.
Сред парк, не тъй далеч от нас -
поразрушена хижа.

Ще я белосам с прясна вар,
ще задими комина...
И може заблуден гъбар,
на гости да намине...

Отде се пръкна тоз дебил?
Пазачът бил - на парка.
Три дни, понеже не бе мил,
ще кара на попарка...

 

© Надежда Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??