28.11.2007 г., 9:57 ч.

хм... 

  Поезия » Друга
967 0 8

Мъж, жена и тишина...

след тях е само спомен вечен...

целувка, милувка, топлина...

и изгарят на омразата оковите.

Жена, дете и тишина...

сама остана в мрака...

прегръдка, ласка майчина и свян...

загърбила е тя погледа на злобата от хаоса.

Дете само и тишина...

миг на размисъл и печал...

прегръдка с плюшеното си мече,

поглед към звездите и отвъд...

това остава, щом си сам!

© Миглена Генешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??