20.01.2008 г., 13:56 ч.

Хронология на вечността 

  Поезия
478 0 7

 

  По картини на Салвадор Дали

 

Огънати циферблати отмерват минути.

По пясъка, с крака на комари,

се разхождат огромни мамути.

Кръвожадни тигри ловуват в небето.

Белокрила пеперуда кацна

леко върху сърцето.

Мадона отхапва парченце от времето.

Конник във черно препуска

с ботуши на стремето.

Планета се върти не около оста си.

Дъга лети  в облаците

и залива всичко с цвета си.

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??