24.05.2017 г., 1:11 ч.

...И никога не гледай назад... 

  Поезия
411 3 6

 

А ти погледна ли, видя ли?
Втренчило е зъби и нещастие.
Малко сняг вали по писък
и студени магистрали.
Къде ми е палтото? Няма?
А снежинката в ума ми гледа.
Съжалявам, че е малко бледа.
Съжалявам, че е страшно малка.
Няма ли къде да седна?
Ще се спусна по пейзажа!

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??