19.09.2012 г., 15:37 ч.

И някак... 

  Поезия » Друга
597 0 11
 
И някак онемяха бесовете ми.
И конят, дето рови в мисълта ми,
препуска по душата ми 
и цвили като демон,
замълча.
И странно. 
Не увяхнаха вселените.
Не се пропукаха
звездите в тишината.
Разлистиха се ябълки,
в градините на чуждата тъга.
А аз съм цяла. И почти себична.
Творя вселени,
чужди необятности...
В градината на моята тъга 
разлиствам облаци.
Отвън-навътре,
прекроявам себе си...
Все някога... ще почна да валя.

~Endless~

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??