4.07.2007 г., 9:29 ч.

И тази нощ 

  Поезия
523 0 6

Брегът, погален в утрин тиха
от твойте устни, медоносещи
събужда се, от слънцето достигнат,
след безсънно страстна нощ.

Пристанът самотен,
прималял от нежността ти,
подремва изнурено,
онемял от щастие.

Ще те чакат пак
и тази нощ
безумно нежен,
поетичен,
съзидателен.
Ще те магесват,
както ти магеса ги.
И ще те вричат
в
любовта.



Евгения Маринчева

© Евгения Маринчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??