15.01.2008г
Когато Любовта ти си отива повторно,
когато отново си тръгва, без да се обърне дори -
и сякаш насън всичко било е,
но защо, по дяволите, оставя следи!?
Защо ме рани така смъртоносно?
И завинаги обезобрази мойта душа?
Да бъда бездомна и прокълната -
завинаги влюбена в илюзия!
Безсмисленост пълна ме връхлита отново,
връхлита ме тъмна, безпределна тъга...
Не допусках, че любовта ти ще бъде лъжовна -
като цвете без корен краткотрайна бе тя!
© Виолета Всички права запазени
С много обич!!!