22.06.2010 г., 22:39 ч.

Имам 

  Поезия » Философска
418 0 7

Имам моето късче небе,

където с цветята танцувам

и с вятър смело лудувам,

там няма кой да ме спре.

 

Имам си мил и безмълвен съсед,

клонче разцъфтяла акация,

който гали самотния ми прозорец,

и ухае, и нежно расте.

 

Имам си цяла планета мечта,

където взаимно пулсираме,

където смело акостираме,

там срещаме любовта.

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??