27.04.2018 г., 8:26 ч.  

Istoria_bg.2018 

  Поезия » Философска, Гражданска, Друга
509 3 8

Саниране, корупция, побои,

стратегия и геЙополитика.

Мизерия, гладуване, порои,

удавник си, щом не членуваш в клика.

 

Хранѝ отровни и цени високи,

потънали във палмово масло.

Иванчева, затворници, комплоти –

тотална спекула със пиршество.

 

Лифтинги, филъри и силикони,

"Венетки Райкови", чалга, Азис.

Стотинки се прераждат в милиони,

прокуратурата журира „Мис“

 

А златки разни ръсят ни акъли –

Патрашкова сервира ги отпред.

Трансджендъри, лесбийки и педали –

либерализъм с изпълнен отчет.

 

Кючеци, маанета и каруци –

кич във златисто, дебнещ ни навред.

Втора ръка излъскани боклуци

и Евродупедателство – Напред!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??