Изгрев
Море тъй дълбоко замечтано
Хоризонта наблюдава умълчано
Стихва вълните си безчет
Спокойствие настъпва навред
Из-зад облачните очи
Надникнаха раннобудни лъчи
Морето с усмивка дариха
С блясък мрака изтриха
Морето - моето второ аз
Теб своите лъчи чака в захлас
И когато пак те имам
Благодаря на Бога че съм жива
Yoana Nikolova
02.02.2011 г.
(za Deyan Ivanov)
© Йоана Николова Всички права запазени
Твоят вариант е по-добър