23.07.2010 г., 15:25 ч.

Изгубих те завинаги 

  Поезия » Любовна
777 0 5

Когато се сетиш за мен,
ела и ми го кажи!
Върни ми, поне за миг,
тръпката от хубавите дни!

 

Припомни ми,
дори и на думи любовта!
Припомни ми,
каква беше нашата съдба!

 

Колко влюбени бяхме??
Как се държахме за ръце??
Целувките, прегръдките, любовта...
Тези мигове винаги ще бъдат
в моята душа!

 

Живота си бих дала,
за да върна всичко това!
Но несподелената любов
умира!

 

И сега самотна стоя в нощта!
Изгубих силата си да заспя...
Изгубих волята да си простя...

© Гери Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??