И З П О В Е Д
Кошмар е моят ден. Кошмар е моят сън.
Вървя към бряг студен – не чувам шум, ни звън...
Разтворя ли очи, протегна ли ръка –
усещам пак сълзи, докосвам суета.
Как шеметно бучи натегнала глава!
Кръвта е без очи, но плаче в сетива...
Кошмар е моят ден, кошмар е този свят,
щом близкият до мен днес враг е - вместо брат.
© Стойна Димова Всички права запазени
за прекрасните коментари и високите оценки. Всичко това е
много важно за мен.
Поздравявам всички и ви желая лека вечер!