Слънцето наднича през прозореца,
иска да открадне шоколад.
Тишината от милувки топла е,
къпе се под нежен водопад
от целувки в погледи и длани...
Някъде светът е сив и тих.
Тук обаче Времето е спряло
и от сладост се превръща в стих!
© Илияна Каракочева Всички права запазени