Желая да те разбера,
но ти остана там,
където свободата твоя е;
(където своя дом откри)
Но тишината моя е...!
И в Нея пиша
за две загубени сърца,
скитащи сами из пътя:
(сами, изгубени, без светлина попътна)
във замряла тишина,
в която пиша...
Обичах те, но тогава не разбрах
играта, която знаем като шах.
Матира ме и аз избрах
да замълча и да живея в страх!
Желаех,
но ти се промени.
Обичах,
но ти ме промени...
О, Живот, мен ме отвори!
И мен ме затвори...
© Кейтлин А. Всички права запазени