Jan 24, 2017, 4:25 PM

Желаех 

  Poetry » Love
854 0 0

 

Желая да те разбера,

но ти остана там,

където свободата твоя е;

(където своя дом откри)

Но тишината моя е...!

 

И в Нея пиша

за две загубени сърца,

скитащи сами из пътя:

(сами, изгубени, без светлина попътна)

във замряла тишина,

в която пиша...

 

Обичах те, но тогава не разбрах

играта, която знаем като шах.

Матира ме и аз избрах

да замълча и да живея в страх!

 

Желаех,

но ти се промени.

Обичах,

но ти ме промени...

 

О, Живот, мен ме отвори!

И мен ме затвори...

© Кейтлин А. All rights reserved.

Още едно обикновено стихотворение,

написано с надеждата някого да вдъхнови!

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??