16.10.2015 г., 20:19 ч.

Желая да се сбъднем 

  Поезия » Любовна
556 0 4

Желая да се сбъднем

в топъл сън,

да се прегърнем,

нека сняг вали навън...


А по прозорците да ни рисуват феи

цветя, прекрасни ангелски дворци

и снежният човек вън да се смее,

а в нас да пеят... пролетни щурци...


Навън студът да драска с нокти бяли,

тук вътре няма как да влезе той...

Усмивката ми твоята да гали,

страстта във нас... да няма миг покой...

 

Желая да се сбъднем в топъл сън

а сутринта, събудили се със зората

поглеждайки към падналия сняг отвън

да разберем... че обща е за нас съдбата...

 

06.12.2014.

 

Георги Каменов


© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??