22.06.2008 г., 6:37 ч.

Живот 

  Поезия » Друга
731 0 2
Един живот, една мечта
в кристално бледа тишина.
Следи от прах в изчезващ миг
и пепел пак - остатък от душа.

Усмивка - лъч изгряваща зора
допир - сладка капчица роса.
Усещане за неизмерна благодат,
но пък със страх - духовен глад.

Доверие - пропукана скала,
отрова плъзгаща се по снега.
Лица болезнено познати,
лицемерни и наивно святи.

Самота - безмълвен крясък,
а съдбата - чезнещ пясък.
Но пък усмивка в светъл ден,
цветя и рози - мечта пред лист студен.

© Ванеса Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??