Коварен
Отрезвител
Разкрива
Обичайните
Насоки
Атипични.
Какво
Очакваме?
Различни
Обрати?!
Неефективни
Атаки...
Красив
Ореол.
Респект!
Обичайте
Наистина.
Амин!
© Павлина Христова Петрова
© Павлина Петрова Всички права запазени
И на Дочка за коментара - поздравления и за двете ви!