3.08.2007 г., 11:40 ч.

КАК 

  Поезия
389 0 4
Как всяка празнота си търси пълнота,
как след всяка болка идва радостта,
как се раждаме от младостта!

И вървим по пътя на голямата любов,
на свободния човешки ДУХ, апотеоз!
Вървим с радост, че те има, че си жив
и през зимни вечери, и знойни залези,
СИ пламък на танцуваща балерина,
СИ женско лице с нежно очертание,
СИ цвят на меко кадифе, божествена материя!

ТИ, човешки ДУХ в своя полет ставаш видим
и цял живот преследваш ни като изящен спомен,
по път със СВЯТОСТ граничещ,
с усещане  за близост и ВЕЧНОСТ!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??