28.03.2010 г., 14:19 ч.

Какво си за мен 

  Поезия » Любовна
918 0 13

На най-красивото цвете - дъщеря ми!

 

 

 

Какво си за мен? Какво си?

Цъфнало цвете върху камък,

огън над ледена бездна,

глътка вода в безкрайна пустиня,

полет на мисълта

                 и... знакът крайпътен!?

И мечтата...

                 на щика на тревогите,

на острието на жаждата,

начало и невидима граница,

на която да спирам понякога!

И какво там още?!

Неволно, какво съм забравила?

А, може би...

             това е достатъчно?

 

© Весела ЙОСИФОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??