10.06.2008 г., 16:36 ч.

Като огън 

  Поезия » Друга
496 0 5

Като огън беше любовта

изпепеляваше и двама ни до край

сега съвсем осиротя

потъна в ад - а беше рай

 

Магия сякаш ни омая

от радост и усмивки ни лиши

безмълвни онемели да не знаем

кой от нас с какво сгреши

 

Или настъпи краят и печален

и ще си отиде както е дошла

но с огън безпощаден и фатален

жигосал ни със белег от жарта

 

С призрачни одежди ще завиваме

следи от жупел с болка ще вървим

едва сълзите ще прикриваме

за изгубената обич ще скърбим

© Гинка Любенова Косева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??