16.08.2009 г., 22:25 ч.

Ключ-истина? 

  Поезия » Източни форми
789 0 18

Въжета от страх.

Завързана радостта

за стара тъга...

 

Ключ-истина? Пак

ще отключи споменът

заспала мечта...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??