Aug 16, 2009, 10:25 PM

Ключ-истина? 

  Poetry » East forms
792 0 18

Въжета от страх.

Завързана радостта

за стара тъга...

 

Ключ-истина? Пак

ще отключи споменът

заспала мечта...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??