14.11.2015 г., 19:29 ч.  

Кофти тръпка... /За кОнкурса – „Въздишката на ЛюбоФ Френска”/ 

  Поезия
447 0 4

Стоя си на бара и пуша цигара.

На стола съседен сяда пичага.

С усмивка лукава, коса русолява,

чаша с лимонче любезно подава. 

 

Жената във мен наперва се гордо.

Оправям фасона. Усмихвам се бодро.

Отпивам свенливо глътка от джина.

 Пърхам със мигли и гледам игриво.

 

Мисли порочни завъртат главата.

Устни облизвам, кръстосвам краката.

Тез маркови дънки само да стигна -

вярвай, тогава няма да мигна.

 

Мъжът загорял поръчва ми второ.

Леле, това е! Оглеждам отново.

Бицепс корав, тяло горещо.

Пълен пакет! Липсва ли нещо?!

 

В този момент сърцето ме жегва -

над мойто момче, мъж се навежда.

Прегръща го властно, целува го страстно.

Ох...  Чак сега стана ми ясно.

 

Сдъвквам лимона с усмивка горчива.

Барманът мил се хили злобливо.

Ех! Наум си проклинам късмета!

Отново изтеглих "късата клечка"...

 

 

 

 

 

© Светла Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??