4.06.2008 г., 20:13 ч.

Когато 

  Поезия » Любовна
628 1 8

Когато вече няма да те чакам...

Когато вече няма да боли...

Когато съучастнически мракът

в прегръдка нечия ме приюти...

Когато даже споменът за тебе

ще се стопи във бяла тишина...

Когато тиха, непотребна нежност

ще ме докосва само във съня -

тогава чак до тебе ще застана,

спокойна, неранима и добра.

Когато си отиде обичта ни.

Когато ни споходи есента.

 

Сега ела, подай две топли длани!

И може да възкръсне пролетта!

© Бианка Габровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??