30.01.2013 г., 9:04 ч.

Когато искам 

  Поезия » Любовна
531 0 3

Когато се разхождам боса в дните -

нозете ми усещат пулса на Земята.

Поискам ли да имат цветове косите -

рисувам в падащия дъжд сред капките дъгата.

 

Когато тишината искам да открия -

с криле на птици се завивам,

очите ми - бръшляни във перата крия

и в тяхната любов заспивам.

 

Когато искам да съм непрестанно влюбена -

в любимите за мен ръце се сгушвам.

Намирам себе си, не съм изгубена

и в ласките им топли се заслушвам.

 

Когато искам да съм по-богата -

в сърцето си приятели намирам.

Поискам ли да имам сила като на водата -

усещам пулса и с душата ù се сливам.

 

Когато искам непрестанно да се смея -

пред мене заиграват миговете цветни.

Поискам ли на сноп лъчи да се люлея -

политам със красивото на дните летни.

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??