Колко малко ни е нужно
за една усмивка нежна.
Топла обич сгушена
във прегръдка светла.
Колко малко трябва ни
щастието в нас да грее.
Свиден дом в сърцата ни
с радост да се слее.
И добри и истински!
Реещи души сърдечни!
Колко малко ни приляга,
за да бъдем вечни!
© Цветето Б. Всички права запазени