13.08.2008 г., 8:49 ч.

Колкото... 

  Поезия » Любовна
579 0 13
Промъква се опасна стихия...
Навярно въздушно нашествие...
Навярно от теб е изпратено...
Навярно от мен е измислено...
Каква ли си всъщност наистина?...
Крилете ти как са зашивани?...
И колкото обич прахосваме...
И толкова жажда усилваме...
Навярно отпива от коктейла ни...
Навярно удобно се настанява
и нашите роли добре отиграва.
И малко и много "подвиг" е - браво.
И тук е уловката - смешен момент,
самонаказваме се...
колкото...
само...
поискаме...


© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??