12.12.2019 г., 9:18 ч.

Край! 

  Поезия » Друга
842 0 0

Паднал на

едно коляно 

на улицата отляво.

Дано не ме

блъснат само.

Няма кой да

подаде рамо.

Говоря нямо,

не мога да

извикам помощта.

Кутията метална,

на четири колела,

се е запътила

бясно към целта.

В последния

миг се чуват

звуци от пияно...Край!

Времето е спряло...

От детската площадка,

хлапетата гледат

пребледняло

скицата от кръв 

и тяло

неподвижно, 

бяло.

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??